Preview Mode Links will not work in preview mode

Vorbitorincii. Cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea


Jan 11, 2024

Prieteni, Marius Constantinescu este invitatul primei ediții din acest. Am aflat ce gust au viermii de mătase, scorpionii sau ouăle murate, dar și picanterii din culisele Festivalului Enescu ori întâmplări de la lansările Calendarului Pirelli. Și ce de povești veți asculta! Avem cinci cărți minunate și un gând la vestea dispariției lui Franz Beckenbauer. Recomandările culturale vin de la Diana Popescu, aka Popeasca, care ne aduce și câteva sugestii de mâncare turcească. Vă mulțumim pentru fiecare like și subscribe și pentru fiecare bănuț cheltuit cu noi.

 

00:00 Începem prin a vă povesti cum am petrecut de sărbători și ne grăbim să golim tolba cu bancuri.

13:58 Am schițat harta orașelor în care ne dorim să ajungem în 2024 cu Întâlnirile Vorbitorincii, cu un format nou. Sperăm că va fi o surpriză plăcută planul nostru. Un scurt boarding pass în Oman, iar Radu face o mărturisire. 

48:10 Marius Constantinescu. De la emoțiile Festivalului Enescu la Calendarul Pirelli

2:23:32 Neașteptările vi le aduc pe Marú și Tyla

2:36:51 Autorii aceste ediții, în Spuma filelor, sunt: Karine Tuil - Decizia, Iulian Tănase - Teoria fricii, Saša Stanišic - Origine, Zulfu Livaneli - Neliniște și Javier Marias - Mâine în bătălie să te gândești la mine

3:10:03 Fotbalamucul își amintește de "der Kaiser"

3:17:10 Diana Popescu aduce în prima ediție din acest an un spectacol de teatru, o expoziție-eveniment și un film românesc nou-nouț.

3:36:12 Finalul e un festin de mâncăruri turcești și de la Revelion