Preview Mode Links will not work in preview mode

Vorbitorincii. Cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea


Apr 5, 2024

Așteptarea a luat sfârșit. Tudor Chirilă este invitatul ediției cu numărul 80 și ne bucurăm că s-au ”aliniat” planetele și am. Am stat de vorbă despre teatru, muzică, școală, copii și grădinărit, piesele de teatru în regia mamei. A fost o bucurie să stăm de vorbă, nici nu știm când a trecut timpul.

Altfel am filmat pe 1 aprilie și Radu era cât pe să-l păcălească pe Cătălin, avem câteva recomandări de teatru, Mozart și muzică moldovenească excepțională. Îngrijorările sunt cu Schengen și vize americane și n-am uitat nici de expresii de demult. Finalul e cu cărți, fotbal și mâncare. Să vă fie bine, vizionare plăcută!

 

00:00 Bancuri noi, au plecat doctorii, câteva kilograme în plus (la Radu, sâc!), planuri de vacanță și dulciuri fără zahăr de la Caransebeș, de la cofetăria Select. Că poate aveți drum prin zonă. 

18:54 Începem și podcastul doar ne știți, ne iese pe lung 🙂 Am văzut ”Visul american” cu Tudor Chirilă, foarte bun spectacolul, vi-l recomandăm. Radu a predat ultima sa carte, ”Libertatea de depresie”, și a încercat să ne păcălească. Doar era 1 aprilie când filmam.

48:25 Îngrijorări cu Schengen și viza pentru State. Cum să o reînnoiești, iar dacă nu o ai, e un moment bun să ceri una pentru că șansele de a o primi sunt mari. 

01:03:04 Tudor Chirilă între teatru și muzică

02:36:00 Ce înseamnă expresia ”călătorie sprâncenată”? Neașteptările vă aduc noul album al lui Beyonce și vă aduc aminte de Johnny Cash

02:58:50 Ana Mazzola - Fata mecanică, Marian Coman - Omulețul din perete și Annie Ernaux - Anii la Spuma filelor 

03:18:45 Fotbal și fotbalamuc cu Naționala lui Edi Iordănescu

03:36:45 Umplem oalele și ulcelele cu pește. Care poate fi chiar bun.