Preview Mode Links will not work in preview mode

Vorbitorincii. Cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea


May 2, 2024

Prieteni, înainte de orice vă dăm vestea că la jumătatea lunii mai apare următoarea carte a lui Radu Paraschivescu, Libertatea de depresie. O să revenim cu detalii despre lansare, poate ne și vedem, nu-i așa? Scriitoarea Doina Jela ne aduce istoriile știute și neștiute ale comunismului și o să vă țină cu sufletul la gură, vă garantăm. Avem și expresii, îngrijorări, cărți de povestit, ceva fotbal din liga mare și încheiem cu supe-cremă (avem și câteva recomandări).

00:00 - Radu Paraschivescu a dat BT pentru următoarea sa carte, Libertatea de depresie. Completăm cu noul show al lui Jimmy Carr, premiul luat de Radu și câteva bancuri.

14:18- Am fost la premiera filmului Nasty și ne-a plăcut, mergeți să-l vedeți. Este ceva ce nu ați mai văzut. Vă așteptăm la Conferințele Humanitas (18-20 mai) și vom avea câteva invitații de dat către comunitatea noastră de plătitori. 

35:00 - Îngrijorările sănătoase pleacă de la cartea lui Salman Rushdie - Cuţitul. Reflecții în urma unei tentative de asasinat.

47:21 - De la Drumul Damascului la drumurile memoriei. Cu Doina Jela

2:23:37 - Expresii pe-nțelesul tuturor: ”a promite marea cu sarea și Oltul cu totul”, ”a încerca marea cu degetul” și ”cu darea treci marea”.

2:28:07 Neașteptări cu Taylor Swift și Vama

2:35:58 - Spuma filelor vine cu următoarele tiluti și autori: Ioana Bâldea Constantinescu - Castelul din orașul meu, Stejărel Olaru, Liviu Tofan - Ca-n filme, Marian Tudor - Dincolo de porțile rușinii

3:01:08 - Don Carlo și Manchester City la Fotbal și fotbalamuc

3:20:50 - Oale, ulcele și tigăi pline cu supă-cremă