Preview Mode Links will not work in preview mode

Vorbitorincii. Cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea


Feb 22, 2024

Suntem bucuroși că echipa e completă și am revenit la filmări. Sărbătorim cu o șampanie specială, dar pe care nu o deschidem, și urcăm pe scenă cu actorul Andi Vasluianu. Prilej cu care Radu a povestit și de o reclamă pe care a filmat-o cu invitatul. Am depănat o mulțime de povești despre rolurile sale, dar și despre momentele de blocaj și de panică de pe scenă, despre frica aproape de moarte pe care a trăit-o în timpul Mineriadei. Avem și cărți faine, recomandările Dianei și încheiem cu brânză de vaci, deserturi fără zahăr de la Capșa și mâncare de regim. Și mai puține kilograme, o să aflați cine e fericitul la momentul potrivit.

 

00:00 Bun venit, Radu, ne-a fost dor de tine!

20:14 Am primit o șampanie inscripționată cu numărul episodului de azi și ne-a dat de gândit desenul de pe eticheta sticlei, prilej să vorbim despre grevele din Valea Jiului, din ‘77, și despre multe alte evenimente ale acelui an. Până la sosirea invitatului, avem timp și pentru câteva bancuri.

34:30 Andi (Vasluianu) în Savana rolurilor

2:02:20 Neașteptările vă aduc aminte de Stevie Wonder

2:11:24 Spuma filelor revine cu titluri foarte bune: Alasdair Gray - Sărmane creaturi, Javier Cercas - Monarhul umbrelor, David Foenkinos - Numărul doi, Colson Whitehead - Trișorii din Harlem, Gavin Thurston -  Călătorii în sălbăticie

2:44:46 V-am spus că echipa e completă la acest episod, așadar o avem și pe Diana Popescu și prețioasele-i recomandări de teatru - “La câțiva oameni distanță de tine” în regia lui Radu Afrim, spectacol-sonor - ”Gazda” la Teatrelli,  film - ”Dragoste la foc mic” cu Juliette Binoche și Benoît Magimel în distribuție.

3:00:54 Nu știm câtă poftă vă facem la rubrica de mâncare, dar să știți că vorbim despre mâncărurile de regim/dietă. Apropo, vă place sau nu brânza de vaci?