Preview Mode Links will not work in preview mode

Vorbitorincii. Cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea


Aug 24, 2023

Am fost la Râșnov, după cum știți, și am ales ca drumul spre casă să-l facem prin Câmpulung Muscel. Pentru a merge la cofetăria Iepurașul, oameni buni. Ce de bunătăți! Dacă veți avea drum, să treceți negreșit pe acolo. Revenind la lucrurile serioase, nu că astea n-ar fi, vă anunțăm că Întâlnirile Vorbitorincii ajung sâmbătă, pe 26 august la Oradea, iar în următoarele luni la Galați, Cluj, Iași și Timișoara, exact în această ordine. 

Invitata ediției este Paula Herlo, jurnalista care nu are nevoie de nicio altă prezentare. O să auziți povești din spatele investigațiilor de la ”România, te iubesc!”, reacțiile primarilor când o văd sau năstrușniciile acestora în încercarea de a scăpa din fața microfonului. O să vă placă mult! Fotbalamuc se uită în ograda altora, dar și în a noastră, doar mai avem două echipe în Europe Conference League. Iar Diana Popescu vă face program la începutul lui septembrie, dacă vă place jazzul, asta pentru că începe festivalul de la Cluj.

00:00 Vă punem la încercare cu câteva bancuri noi 

11:48 Radu și-a sărbătorit ziua la Viena și ne povestește cum se mai îmbracă lumea la Operă 

39:25 Îngrijorările sănătoase se leagă de canicula din ultima vreme și de efectele ei

1:02:36 Invitata noastră este Paula Herlo, spaima primarilor și a președinților de Consilii Județene

2:17:20 Neașteptările vin cu ”Let It Be” într-o interpretare inedită: Dolly Parton, Paul McCartney și Ringo Starr. Și cu o surpriză pentru Radu.

2:29:11 Cărțile ediției sunt Doctorul cel bun de Damon Galgut, Proiectul Decameronul - o selecție de 29 de povestiri noi din pandemie selectate de editorii The New York Times Magazine și Orașul hoților de David Benioff

2:45:05 Fotbalamuc se uită în ograda altora, dar și în a noastră, doar mai avem două echipe în Europe Conference League

2:58:55 Vânătorile Dianei Popescu vă invită la Noaptea Dansului, sâmbătă, 26 august, pe Calea Victoriei, la expozițiile semnate de artiștii Roman Tolici și Nicolae Comănescu

3:13:52 Oale și ulcele cu aluaturi de tot felul