Preview Mode Links will not work in preview mode

Vorbitorincii. Cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea

Jun 28, 2024

Prieteni, la momentul filmării acestui episod, nu știam dacă vom ieși din grupele EURO. Nu doar că am ieșit, dar am făcut-o de pe primul loc. Oare câți dintre noi se așteptau? Momentele de sinceritate le așteptăm în comentarii :)

Altfel, vă spunem că în curând vom lansa și site-ul Vorbitorincii....


Jun 21, 2024

Aducem oameni deștepți la Leaders și nu sunt cuvinte mari, o să vă convingă de acest fapt și invitata acestui episod. Ruxandra Mercea este, am căutat un titlu generic pentru toate activitățile ei, antreprenor în educație. Este Director Executiv la Transylvania College, fondator Școala Încrederii și...


Jun 17, 2024

Programul de confruntări pune tunurile pe privilegiile din România, pe breslele care au tot felul de avantaje și ne întrebăm dacă e bine să le aibă sau nu. Nu ne certăm, discutăm cu argumente, ne ascultăm și ne spunem punctele de vedere.

Finalul episodul 3 aparține fotbalului românesc și avem câteva...


Jun 13, 2024

Invitatul ediției, chirurgul Cătălin Vasilescu este un povestitor fascinant, un interlocutor spumos și, nu în ultimul rând, scrie cuceritor. Este o mare bucurie această discuție, suntem convinși că o să placă. 

Între timp, am fost la Cluj, la cea de-a doua ediție Neînvinșii, la inițiativa BRD. Vom...


Jun 6, 2024

Timișoreanul Horia Cardoș, CEO și fondatorul Agroland, este invitatul lui Cătălin Striblea în acest episod Leaders, sub umbrela Vorbitorincii.

Nu a fost angajat niciodată, a fost doar creator de companii. Regretă că în primii ani de activitate nu a greșit pe banii altora și chiar recomandă tinerilor să fie...